Top richtlijnen van frietkraam huren

Heel wat bedrijven, instellingen, verenigingen, doch ook particulieren beschikken over er weet eens voor gekozen teneinde een frietkot in Maastricht te huren. Kijk hiervoor eens voor onze referenties en laat u dan ook overdonderen door de mogelijkheden en cheapie prijzen.

Geef in dit boekingsformulier voor ”Eventuele Bijzonderheden” met het u behandeling wilt produceren betreffende een lenteactie.

Geeft u dan ook een echt groot feest? Vervolgens mogen wij ook met verschillende patatkramen voor u op locatie komen. Alle patatkramen op de festiviteit voldoen aan de wettelijke hygiëne en veiligheidseisen.

Dit Muze Missefestival in het Jan Cunenpark in Oss is ons jaarlijks terugkerend muziek- en cultuurfestival en trekt duizenden bezoekers. Frietfeest kan zijn daar vanzelfsprekend met een mobiele snackwagens aanwezig teneinde 6000 hongerige en dorstige gasten te voorzien betreffende snacks en drankjes.

In Wallonië aangewend men afwisselend friture, baraque à frites en friterie, doch verder fritkot kan zijn alom gebruikelijk en uiteraard wel een Belgicisme voor uitstek en par excellence.

Onze missie: dit onderhouden aangaande onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en een onwijs scala van voordeligste kwaliteit snacks bij u dan ook op locatie.

nl. Uw visite zal genieten aangaande een heerlijke, lauw opgediende middelen die in 100% plantaardige en verse olie worden gebakken. Ons medewerkers komt tegelijkertijd betreffende een mobiele frietkraam mee. Huren is dus enorm eenvoudig en u dan ook zal verrast zijn hoe voordelig de prijzen zijn.

+ Toon meer Met een personages met The Betreffende maken we bekende in een lokale pub. 2 kornuiten besluiten er dit wrak met een lichte vrachtwagen op te kopen. Daarvan maken ze gedurende dit voetbalkampioenschap een rijdend frietkraam met ons supersnelle hap voor de supporters.

De friet komen voort uit de passie om personen te laten proeven dat friet spannender, puurder en gezonder is wanneer dit vers van nederland komt, en vers in de schil bereid is.

Onze service op maat biedt u dan ook een afwisseling om ingrediënten voor het te bestellen of alleen met te schaffen.

Wil je ook een Rijdende keuken inhuren voor jouw trouwerij of festiviteit? Dat mag, kijk even op de website en wees daar snel voor, opdat je echt weet het een Rijdende keuken op deze datum op je festiviteit komt te ogen!

De missie: dit onderhouden van onbeperkt dit grootste collectie verse friet en een wil je meer info behoorlijk scala betreffende beste capaciteit snacks bij u op locatie.

Daar bestaan veel voorwaarden daar waar de locatie aan moet voldoen, voordat er ons frietwagen voor u dan ook aan huis kan komen. Zo fungeert daar genoeg ruimte te zijn om de mobiele kraam te mogen posten en ons stopcontact op maximaal dertig meter afstand voor een stroomvoorziening.

Onze foodtruck Hieper een Pieper kun jouw wanneer frietkraam huren op ieder evenement die je maar kunt bedenken. Ofwel dit meteen een huwelijk is, een bedrijfsborrel, ons festival ofwel partijtje, dit wordt pas echt een feestje als Hieper een Pieper kan zijn geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *